From fairy tale to fairy tale

Okulumuz Uçan Balonlar sabah grubu öğretmenimiz Didem ÇELEBİ ve öğrencileri From fairy tale to fairy tale adlı eTwinning projesi kapsamında çalışmalarına başlamıştır.

Proje  Türkiye,Polonya, Romanya, Yunanistan ,İtalya,İspanya,Slovakya,Ermenistan ülkelerinden katılan17 ortakdan oluşmaktadır.


Okulumuz Uçan Balonlar sabah grubu öğretmenimiz Didem ÇELEBİ ve öğrencileri From fairy tale to fairy tale adlı eTwinning projesi kapsamında çalışmalarına başlamıştır.Proje  Türkiye,Polonya, Romanya, Yunanistan ,İtalya,İspanya,Slovakya,Ermenistan ülkelerinden katılan17 ortakdan oluşmaktadır.

Masallar çocukların hayatında önemlidir. Peri masalı sayesinde çocuklar etraflarındaki dünyayı algılamayı öğrenirler. Çalışmak için bir peri masalı seçeceğiz. Kendi dillerinde okuyoruz. Masalları 2 parçaya bölüyoruz ve her grup kendi parçası üzerinde çalışıyor. Tüm peri masalını ortak bir sunum haline getireceğiz. Çizimleri lamine edeceğiz ve onlardan yapbozlar oluşturacağız. Seçilen peri masalını öğretim sürecinin çeşitli etkinliklerine dahil edeceğiz: matematik, dil ve iletişim, sanat eğitimi vb.

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi