STEM İLE YOLCULUK ZAMANI FİNAL ÜRÜNÜMÜZ 5E UYUMLU PLAN

Okulumuzun ortağı olduğu e Twinning STEM İLE YOLCULUK ZAMANI Projesi devam ediyor. Proje kapsamında sekiz okulun partner olduğu işbirlikçi çalışmalarda e-kitap , hikaye ve sanal sergi etkinlikleri bulunuyor.  Ankara- Ayşe Filiz Göğüş Anaokulu, Elazığ- Elazığ Belediyesi Anaokulu- Ankara-Yıldıztepe Altındağ Belediyesi Anaokulu ,7 Eylül Anaokulu ,Aksaray-Aksaray Anaokulu ,İstanbul- İTÜ ETA Vakfı Acarkent Doğa Koleji,Tunceli- Zübeyde Hanım Anaokulu ,Kayseri- Şehit Şaban Ergin Anaokulu nun oluşturduğu 5E uyumlu planımıza aşağıda bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz.