OYNAYA OYNAYA KODLA eTwinning PROJESİ ORTAK ÖYKÜMÜZ

06-03-2022

Okulumuzun ortağı olduğu e Twinning Nar Projesi devam ediyor. Proje kapsamında beş okulun partner olduğu işbirlikçi çalışmalarda e-kitap , hikaye ve sanal sergi etkinlikleri bulunuyor.  Ankara- Ayşe Filiz Göğüş Anaokulu, Ankara- Yahyalar Durali Bezci İlkokulu ,Ankara- Yıldıztepe Altındağ Belediyesi Anaokulu ,Konya- Selçuklu Belediyesi Hoşgörü Anaokulu ,Malatya- Şehit Erdal Alpkılıç İlkokulu ,Mersin- Tömük Yeşildere İlkokulu ,Tunceli- Zübeyde Hanım Anaokulu ,Kayseri- Şehit Şaban Ergin Anaokulu nun oluşturduğu hikayemize aşağıda bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz.