MOTHER'S DAY -

Okulumuz Uçan Balonlar sabah grubu öğretmenimiz Didem ÇELEBİ ve öğrencileri MOTHER'S DAY - "Mum: a title just above queen"  adlı eTwinning projesi kapsamında çalışmalarına başlamıştır.

Proje Türkiye,Polonya, Romanya, Yunanistan ,İtalya,İspanya,Litvanya, Portekiz, Almanya ,Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan ülkelerinden katılan 40 ortakdan oluşmaktadır.

Okulumuz Uçan Balonlar sabah grubu öğretmenimiz Didem ÇELEBİ ve öğrencileri MOTHER'S DAY - "Mum: a title just above queen" adlı eTwinning projesi kapsamında çalışmalarına başlamıştır.

Bu proje sayesinde öğrenciler sadece annelerine olan sevgilerini ifade etmenin yollarını keşfetmekle kalmayarak, aynı zamanda Anneler Günü'nün diğer ülkelerde nasıl kutlandığı hakkında da fikir sahibi olmalarını amaçladık. Çocukların bilişsel dünyalarını ve yaratıcı becerilerini harekete geçirmek için çeşitli eğitim araç ve teknikleri kullandık. Son olarak, öğrenciler farklı kültürlerin annelik temasını nasıl algıladıklarını ve anneye olan sevginin nasıl ifade edildiğini fark ettiler.